Intro

Je intelligentie en competenties laten testen, levert vaak verrassende antwoorden op

Als je een antwoord zoekt op belangrijke vragen

Voel je je soms onbegrepen en levert dat wel eens misverstanden op? Je kan best gemakkelijk studeren maar toch ben je schoolmoe? Of heb je het gevoel dat je regelrecht op een burn-out afstevent? In al deze gevallen is je intelligentie, competenties en talenten laten testen bij IC Centre zeker aangeraden!

Hoe denk jij over intelligentie?

Vaak wordt intelligentie omschreven als het beschikken over veel kennis of het in staat zijn om complex en logisch te redeneren. Ook wordt dikwijls gedacht dat je met een hoog IQ-cijfer automatisch een succesvolle toekomst bereikt. Maar hoe zit het dan met creatieve of praktische begaafdheid? En wat met je competenties? Naast aangeleerde vaardigheden beschik je bovendien over heel wat aangeboren talenten!

Onze samenleving legt jammer genoeg dikwijls een te eenzijdig accent op kennis en cognitieve vaardigheden. Wie afwijkt van de norm, krijgt dan vaak een etiket opgekleefd.
Toch beschikt iedereen over unieke kenmerken om het te maken in het leven.

Om jezelf maximaal te kunnen ontplooien en succesvol door het leven te gaan, is het van belang om een evenwicht te vinden tussen de uitdagingen die de omgeving je stelt en het inzetten van je intelligentie, competenties en talenten.

Wat IC Centre voor jou kan betekenen

De dynamische wisselwerking tussen intelligentie, talenten en competenties beschouwen wij als de blauwdruk van wie je écht bent. Jouw unieke code beschrijft het potentieel dat je hebt om een geslaagde studiecarrière of professionele loopbaan uit te bouwen en die code helpen wij jou ontcijferen. Bij ons kan je namelijk niet alleen je intelligentie laten testen maar ook je talenten en competenties in kaart laten brengen.

We bezorgen jou de nodige informatie om een studierichting of professionele omgeving uit te kiezen die je maximaal versterkt. Dit helpt je om je doeltreffender en zelfzekerder te voelen.

Iedereen kan bij ons competenties en intelligentie laten testen

Met welke concrete vragen je bij IC Centre kan aankloppen?

Bekijk enkele praktijkvoorbeelden en lees meer over onze werkwijze.