Praktisch

Investeer in je toekomst!

Beter voorkomen dan genezen

Welke studierichting kiezen of voor welk type job solliciteren als je een carrièreswitch overweegt? Hoe omgaan met hoogbegaafdheid en hoe kinderen met leerproblemen begeleiden? Het zijn geen gemakkelijke vragen en de impact van je keuzes is niet te onderschatten.

Een intelligentie- en competentieonderzoek dat je de nodige inzichten geeft om gefundeerde beslissingen te maken, is daarom zeker geen overbodige luxe. Meer zelfinzicht kan je bovendien heel wat onnodig tijdverlies, stress en depressies of burn-outs besparen.

Een blik op het prijskaartje

Al onze onderzoeken zijn maatwerk. Tijdens het eerste gesprek brengen we je individuele doelstellingen en verwachtingen in kaart, en werken we een geschikt stappenplan uit. We vragen je een voorschot mee te brengen van 120 euro. De prijs varieert naargelang de omvang van je vragen en de uitgebreidheid van het onderzoek. Hoeveel jouw onderzoekstraject ongeveer zal kosten, kunnen we na ons eerste gesprek becijferen.  De betaling van het saldo gebeurt vóór het adviesgesprek plaatsvindt.

We zullen bij de start van onze samenwerking een duidelijke overeenkomst opstellen met daarin de doelstellingen, de prijs, het verloop en de betalingsmodaliteiten van het hele proces.

Wat ons tarief omvat

  • Gebruik van diverse wetenschappelijke testen en aangepast testmateriaal.
  • Face-to-face consultaties (interviews en gesprekken).
  • De verwerking van de testgegevens (scoring, interpretatie en verslaggeving).
  • De opmaak van het gedetailleerd onderzoeksverslag met praktische adviezen.

Hoeveel tijd je best vrijmaakt in je agenda

Of je nu je hoogbegaafdheid wil laten testen, advies wil krijgen over welke studierichting je best kiest, op zoek bent naar een nieuwe jobuitdaging, … doorgaans voorzien wij drie afzonderlijke sessies: een eerste gesprek, een uitgebreide testing (afhankelijk van de vraagstelling, eventuele opsplitsing) en een afrondende adviesbespreking. Verdere opvolging via psychologische begeleiding is mogelijk.

Handig om weten

  • De mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling bij kinderen en jongeren. Vraag dit zeker na bij uw ziekenfonds of spreek ons hierover aan.
  • Wij zijn erkende psychologen en oefenen een vrij beroep uit. Je betaalt geen btw.
  • Consultaties op verplaatsing zijn mogelijk.